Automaten

Zoetwaren automaat | Sweets & Soda

De zoetwarenautomaten

De Eurosnacky & Eurosnacky op sokkel zijn automaten die gratis geplaatst kunnen worden. Geen kosten, geen contract, geen exploitatierisico en geen onderhoudskosten. Compact weegt slechts 35 kg en is overal plaatsbaar.

Combinatieautomaat | Sweets & Soda

De combinatieautomaten

Een ideale oplossing bij gebrek aan ruimte. Energiebesparend door het gebruik van slechts één koeling. Frisdrank, candybars, koeken en snoep uit één automaat. Geen kosten, geen contract, geen exploitatierisico en geen onderhoudskosten. Inclusief alle kosten voor plaatsing, full service, onderhoud en eventuele storingen.

Coca Cola frisdrankautomaat | Sweets & Soda

De Coca-Cola frisdrankautomaten

Een ideale aanvulling op de gratis zoetwarenautomaat. Bij voldoende afname gratis. Inclusief alle kosten voor plaatsing, full service, onderhoud en eventuele storingen.

U heeft reeds automaten staan?

Heeft u reeds automaten in huis en wilt u deze volledig verzorgd hebben door Sweets & Soda? Dat kan! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over inkoop of opslag van uw producten, de personeelsplanning of schoonmaak. Neem contact met ons op en wij komen langs om de mogelijke dienstverlening te bespreken. Ook nemen wij desgewenst de bestaande contracten over.

Betalingsmogelijkheden

Onze automaten accepteren natuurlijk contant geld. Maar wist u dat wij ook een  cashless betaalsysteem van Payter op onze automaten kunnen installeren? Eenvoudig en veilig!